January 7, 2019

Tanel Veenre – Sapņu karaliste

“Es ticu laumiņām, fantāzijai un bezgalīgai iztēlei. Un es zinu, ka es neesmu viens. Šie dārgakmeņi ir atslēga uz iekšējo paradīzi, sapņu karalisti.”
Tanel Veenre

Tanel Veenre rotas ir sapņains un rotaļīgs Igaunijas modes rotaslietu zīmols. Sauklis “sapņu karaliste” ietver tīro būtību kas ir Tanel Veenre rotas, tas ir vilinājums ticēt laumiņām un brīnumiem, spārnotiem jūraszirdziņiem un ogām, kas apklātas ar kosmiskiem putekļiem, kā ilgi aizmirstas atmiņas no paradīzes dārziem.
Pārdomāts krāsu pieskāriens, emocionāla izpratne un augsta kvalitāte ir ļoti svarīgi Tanel Veenre etosa elementi.

Ar katru rotu Tanel Veenre tver zemapziņas brīnumu, kas reprezentē nelielu fragmentu no valkātāja personīgās pasakas. Tās ir rotas, kas mudina jūs aizmirst ikdienas dzīves pelēcīgumu un sapņot spilgtās krāsās. Tanel Veenre rotu gara dzīvnieks ir kronēts, spārnots jūraszirdziņš – maģiskā jūras būtne no TVJ mitoloģijas.
Tanel Veenre rotu krāsu palete ir neierobežota. Vieglas gradācijas un neparastas krāsu kombinācijas šo drosmīgo un izdomāto Igaunijas mākslas rotu līniju atšķir no citiem mūsdienu dizaineriem. Drosmīgi un spilgti, šīs rotas sniedz lielu ziņojumu, bet sver tikai 2-3 gramus. Tanel Veenre nebaidās izmantot drosmīgu dārgmetālu un dārgakmeņu kombinācijas kopā ar novatoriskiem materiāliem. Šī dizaina alķīmija ir ražojusi vairākus no tā vislabāk pārdotajiem priekšmetiem, piemēram, auskari “Ogas” vai “Paradīzes augļi”, kas izgatavoti no balsa koka un pārklāti ar “kosmisko putekļu” – plāno atstarojoša kristāla pulveri.